Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A padlizsánokat megsütjük platnin, vagy grillen, majd hideg vízbe helyezzük, hogy külső bőrétől könn...
A padlizsánokat megsütjük platnin, vagy grillen, majd hideg vízbe helyezzük, hogy külső bőrétől könnyen meg tudjuk szabadítani. Amikor kihűlt, egy fa eszközzel, vagy esetleg krumplinyomóval pépesítjük. Ízesítjük házilag elkészített majonézzel, reszelt vöröshagymával, sóval és borssal. Pirítóssal, vagy friss kenyérrel kínáljuk. Majonéz: 1 tojás sárgája, 1 kiskanál mustár, pici só. Ezeket jól összekeverjük, majd nagyon vékony sugárban, lassan annyi étolajat csurgatunk hozzá, hogy krémes állagot kapjunk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.