Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém tejföllel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 tubus majonéz
2 darab padlizsán
Leírás
A padlizsánokat egészben megsütjük, sütőben. Akkor jó, amikor a héj elválik a hústól. Ne túlérett padlizsánt válasszunk, mert keserű lehet. A hagymát picire daraboljuk, összekeverjük a majonézzel és a tejföllel. Sózzuk és borsozzuk. A padlizsánt miután kihűlt, megpucoljuk és leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a krémhez. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4