Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém tejföllel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál tejföl
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
2 darab padlizsán

Leírás

A padlizsánokat egészben megsütjük, sütőben. Akkor jó, amikor a héj elválik a hústól. Ne túlérett padlizsánt válasszunk, mert keserű lehet. A hagymát picire daraboljuk, összekeverjük a majonézzel és a tejföllel. Sózzuk és borsozzuk. A padlizsánt miután kihűlt, megpucoljuk és leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a krémhez. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 20ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4