Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A padlizsánokat egy fémlapon, közepes lángon megsütjük. Hűlni hagyjuk, addig ugyanígy megsütjük a paprikákat is. Amikor kihűlt, meghámozzuk a padlizsánt is és a paprikákat is. A megtisztított zöldségeket még egyszer, hideg vízzel leöblítjük. Vágódeszkán összetörjük és turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a tojás sárgáját és egy kevés mustárt, majd fokozatos kevergetés mellett, lassan, kis adagokban hozzáadjuk az olajat. Pirítóssal, abbahagyhatatlanul finom!