Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém citrommal

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
20 dkg vaj
½ darab citrom
1 kanál mustár
4 kanál szójaszósz
2 darab padlizsán

Leírás

A padlizsánt meghámozzuk, közepét kivájjuk. Kisebb darabokra vágjuk és forró olajban, pirosra sütjük. Ezután krémesre turmixoljuk és kihűtjük. Közben a puha vajat krémesre keverjük és összekeverjük a már kihűlt padlizsánnal. Sóval, borssal, a citrom levével, mustárral,szójaszósszal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3