Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém citrommal

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
20 dkg vaj
½ darab citrom
1 kanál mustár
4 kanál szójaszósz
2 darab padlizsán

Leírás

A padlizsánt meghámozzuk, közepét kivájjuk. Kisebb darabokra vágjuk és forró olajban, pirosra sütjük. Ezután krémesre turmixoljuk és kihűtjük. Közben a puha vajat krémesre keverjük és összekeverjük a már kihűlt padlizsánnal. Sóval, borssal, a citrom levével, mustárral,szójaszósszal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4