Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apróra a mentát, törjük át a fokhagymát, adjuk hozzá a szójaszószt és a szeletelt chilit, a sót, a zöldfűszereket, olajat és a citrom levét. A halat tegyük egy tálba, öntsük rá a pácot, fedjük le és tegyük egy órára hűtőbe.
Vegyük ki a halat a hűtőszekrényből, forgassuk meg lisztben, majd egy serpenyőben kevés felhevített olajon süssük meg.
A sütés végén adjunk hozzá vajat és három evőkanál pácot, így süssük még néhány percig.
A sütés végén adjunk hozzá vajat és három evőkanál pácot, így süssük még néhány percig.
Kenjünk ki egy fém sütőformát olívaolajjal, tegyük bele a keveréket, óvatosan nyomkodjuk bele egy kanállal, fordítsuk le, majd emeljük le róla a formát. Fűszerezzük a tartárt sóval, borssal, és hagymával, uborkával, kapribogyóval illetve pirított kenyérkockákkal tálaljuk a halat.