Receptek Főételek Húsos ételek Őszibarackos hússzelet sajttal

Hozzávalók

4 dkg finomliszt
10 dkg trappista sajt
2 kanál étolaj
40 dkg sertéskaraj
20 dkg őszibarack befőtt

Leírás

A sertéskarajból négy szeletet vágunk, húsverő kalapáccsal kiverjük. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajban, lehetőleg teflonserpenyőben, hirtelen, mindkét felét megsütjük. A megsütött hússzeleteket lapos, tűzálló tálba helyezzük, és mindegyiknek a tetejére egy félbevágott őszibarackot teszünk. A lereszelt sajtot a gyümölcsre szórjuk, majd az egészet forró sütőben, rövid ideig pirítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4