Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukrozott narancs- és citromhéjat apróra vágjuk, majd a mazsolával együtt, meglocsoljuk a rummal. 1 órát érleljük benne. A tejet felforraljuk a felhasított vaníliával, hagyjuk langyosra hűlni, majd leszűrjük. A zselatint vízben beáztatjuk (a tasakon lévő utasítás szerint). A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a citromhéjjal, apránként hozzáadjuk a vaníliás tejet, vízfürdőben, állandóan keverve, sűrű krémmé főzzük. Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a zselatint és elkeverjük benne. Hagyjuk kihűlni. A tejszínt kemény habbá verjük és kíméletesen, a krémhez adjuk. Belekeverjük a mazsolát és a cukrozott gyümölcsöket. A piskótatortát 3 lapra vágjuk, arányosan elosztva megkenjük őket a krémmel (jusson az oldalára és a tetejére is). A babapiskótát megreszeljük, majd beszórjuk vele a torta oldalát. 3-4 órára, hidegre tesszük. Tálaláskor kemény habbá verjük a tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval, csillagcsőrös nyomózsákba szedjük és habrózsákat nyomunk a torta tetejére. Megszórjuk mazsolával.