Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Könnyű piskótatésztát készítünk. Az elkészített pudingot (6dl tejből, 5 ek. cukorból és 2 cs. pudingporból) kihűtjük, majd a felvert tejszínhabhoz keverjük. Hűtőben dermesztgetjük (mélyhűtőbe sem árt betenni, 1/2 órára), finoman hozzákeverjük az apróra vágott barackbefőttet és a mazsolát. A megsült piskótát félbevágjuk, majd az alsó felére kenjük a krém 2/3-ad részét. Erre mehet a másik lap, a tetejére a krém megmaradt része. Csokis corn flakesbe forgatjuk és tetszőlegesen, gyümölcsökkel díszíthetjük.