Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A mazsolát beáztatjuk a rumba. A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral és a cukorral. A tojásokat összeturmixoljuk a liszttel, kevés tejjel (ezt a forralt tejből vegyük el), majd állandó keverés mellett besűrítjük vele a tejet (akkor jó,ha fortyog). A tejszínhabot verjük kemény habbá. A narancsot megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Ha kihűlt a krém, keverjük bele a narancskockákat, a rumos mazsolát és a 0/3 cl rumot, végül a tejszínhabot. A piskótát vágjuk 3 lapra, és töltsük meg a krémmel, majd vonjuk be kívülről is. Tetejét tejszínhabbal és mazsolával díszíthetjük.