Hozzávalók

6 darab tojás
3 kanál majonéz
2 kanál mustár
1 darab mogyoróhagyma
1 kevés őrölt fekete bors
1 kevés
A dekorációhoz
1 kevés újhagyma
1 kevés jégcsapretek
1 kevés metélőhagyma
1 kevés szárított kapor

Elkészítés

1

Főzzük keményre a tojást, majd vágjuk félbe.

2

Keverjük simára a tojássárgáját, a majonézzel és a mustárral együtt.

3

Vágjuk apróra a mogyoróhagymát, keverjük össze a már elkészült krémmel.

4

Ízesítsük sóval, borssal.

5

Töltsük meg a krémmel a nyomózsákot, majd nyomkodjuk a tojások közepébe.

6

Ízesítsük borssal, végül tegyük a hűtőbe. Tálalhatjuk friss tavaszi zöldségekkel, zöldfűszerekkel és tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4