Receptek Főételek Húsos ételek Omlós csirkebrassói

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
kg burgonya
3 dl étolaj (sütéshez)
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab csirkemell
1 csipet majoranna
1 kanál őrölt pirospaprika
10 gerezd fokhagyma

Leírás

Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és nagy lángon sütjük. Megszórjuk sóval, borssal és majoránnával, valamint pirospaprikával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beletesszük a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozzuk, majd vagy kockára, vagy hasábra vágjuk és bő, forró olajban pirosra sütjük. Mikor kiszedtük és lecsepegtettük, összekeverjük a pecsenyével. Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4