Receptek Előételek Hideg előételek Olívás brokkolisaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej lilahagyma
1 kanál mustár
3 kanál citromlé
2 dl tejföl
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
20 dkg zöld olivabogyó
1 fej brokkoli

Leírás

Az olívát megpároljuk, egy párolóedényben. A lilahagymát felaprítjuk, az olívabogyóval együtt. Ha puha a brokkoli, tegyük bele egy tálba, szórjuk rá a zöldségeket,,a fűszereket és a tejfölt. Keverjük össze és hagyjuk állni egy kicsit.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4