Receptek Főételek Húsos ételek Olívabogyós ragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet szárított kakukkfű
20 dkg csiperkegomba
1 csipet szárított oregánó
1 csomag darált sertéshús
20 dkg fekete olívabogyó
3 darab fokhagyma
1 kanál grillázs

Leírás

A darált húst megpirítjuk, majd rárakjuk a szeletelt gombát és olívát. Fűszerezzük és alaposan kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk. Kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4