Receptek Főételek Hal Olívabogyós halas gnocchi

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 marék parmezán
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 marék zöld olivabogyó
1 doboz tonhal
50 dkg gnocchi
40 dkg harcsafilé

Leírás

Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázzuk és a hagymához adjuk. Rádobjuk az olívabogyót.Sózzuk és borsozzuk. Ameddig a hal párolódik(6-8 perc) kifőzzük a gnocchit forró,sós vízben. Lecsepegtetjük. A halat felöntjük tejszínnel és elkeverjük benne a gnocchit. Összeforraljuk és már tálaljuk is. Sok reszelt parmezánt szórunk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4