Receptek Főételek Húsos ételek Olívabogyós csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
1 csipet szárított majoranna
1 dl tejföl
1 kg csirkemáj
3 marék zöld olivabogyó
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A lilahagymát csíkokra vágjuk és az olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a csirkemájat és megpirítjuk. Fűszerezzük és puhára pároljuk. Rászórjuk az olívabogyót és a tejfölt is ráöntjük. Kiforraljuk és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4