Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szalonnát apró kockára vágjuk és az olajon kezdjük pirítani. Közben elkezdünk zöldséget szeletelni. Ha pirulni kezd, rádobjuk a felszeletelt póréhagymát, fokhagymát, zellert, cukkinit, fehérrépát, sárgarépát, szárzellert, burgonyát, gombát, brokkolit, konzerv paradicsomot (ebben a sorrendben, mert így puhulnak) és a zöld fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd hozzákeverjük a paradicsomlevet és még úgy 10 percig főzzük, majd a tésztát is beletesszük (ez néhány perc alatt megfő). Tálaláskor parmezán sajttal szórjuk meg.