Hozzávalók

1 kanál finomliszt
2 dl tej
1 gerezd fokhagyma
3 dkg vaj (vagy margarin)
1 csokor friss petrezselyem
1 tk szárított bazsalikom
1 tk sűrített paradicsom konzerv
5 dkg füstölt sajt

Leírás

A serpenyőben megolvasztott vajra rászórjuk a lisztet és habzásig hevítjük, majd felöntjük a megmelegített tejjel. Folytonosan kevergetve, sűrűre főzzük. A tűzről lehúzva, hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a paradicsompürét és az összes fűszert, végül az egészet habosra keverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4