Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt megfuttatjuk (kicsi langyos víz, de lehet tej is, csipet cukor, csipet liszt). Amikor kész, a többi hozzávalóval összedolgozzuk. Egy olyan nagy zacskót, amibe belefér a tészta, kiolajozunk és belerakjuk a tésztát. Legjobb, ha egy egész éjszaka, a hűtőbe rakjuk pihenni. Másnap isteni lángosokat lehet belőle sütni. Ami a legjobb az egészben, nem muszáj mindent egyből kisütni, hanem későbbre is el lehet rakni, hiszen a lángos csakis frissen sütve jó! Én fokhagymás tejfölt szoktam hozzá csinálni és reszelt sajttal megszórom.