Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 mk citrom
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál majonéz
1 mk mustár
5 kanál margarin
30 dkg csiperkegomba
1 kanál őrölt pirospaprika
2 darab tonhal konzerv

Leírás

A gombát megpirítjuk kevés olajon és fűszerezzük. A végén pirospaprikával megszórjuk. A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk, a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, majd ismét összekeverjük. Ha kell, utólag sózzuk, borsozzuk. Egy mixerrel, teljesen egyneműsíthetjük a krémet. A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyér szeletekre kenjük. Salátalevéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
6ó 37p
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
6ó 37p
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4