Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk. Félretesszük, meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel, összerázzuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Beleteszünk egy fél paradicsomot, egy fél TV paprikát, kis darab zellergumót és egy kis csokor petrezselyemzöldet. Amikor a hús már szinte teljesen megfőtt, belekeverem a rizst. Ha ez is puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt. Kukoricalisztből készült házi kenyérrel, a legfinomabb! Jó étvágyat!