Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mossuk meg a nyulat, szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Locsoljuk meg citromlével, hogy a hús még puhább legyen.
Pucoljuk meg a hagymát és pirítsuk meg a forró zsírban.
A hagymával együtt süssük meg egy serpenyőben a nyulat, adjunk hozzá vizet, babérlevelet, borsot, pároljuk fél órán keresztül.
Adjuk hozzá a főzőkrémet, főzzük fel az egészet.
A gnocchihoz keverjük össze a lisztet tojással, sóval, és vízzel, hogy egy tömör keveréket kapjunk.
Egy lábasban forraljunk vizet, szedjük kis darabkákra a tésztát és tegyük a vízbe. Amikor már a víz tetején lebegnek, vegyük ki őket és hagyjuk hűlni. Öntsünk rá egy kis olajat.