Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymákat finomra aprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, a gombát vékony szeletekre a zöldbabot darabokra vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük. Felforrósítjuk az olajat, megfonnyasztjuk benne a hagymát, az áttört fokhagymát, beleforgatjuk a sárgarépát, zellert, gombát és pirítjuk. Hozzáadjuk a leveskockákat, borsikafüvet,felöntjük 1,2l vízzel, felforraljuk. Hozzáadjuk a karfiolt, a zöldbabot, lefedjük, és mérsékelt tűzön puhára főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A paprikát apró kockára, a zeller zöldet, és a snidlinget felaprítjuk és a kész leveshez keverjük.