Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat porcukorral kikeverjük, majd állandó keverés mellett, egyesével hozzáadjuk a tojássárgáját. Ha keményebbre akarjuk készíteni a tésztát, kevesebb, ha puhábbra, több tojássárgáját adunk hozzá. Adjuk hozzá a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat, majd az előzőleg átszitált lisztet. A tésztából sima, vagy csillagcső feltétes nyomózsákból, papírral fedett sütőlemezre félgömböket, rudacskákat, kifli formákat stb. alakítunk. 170-190 fokos sütőben sütjük. A nérót különböző ízű lekvárokkal, nugátkrémmel, párizsi krémmel tölthetjük. A megtöltött nérókat csokoládéval vonalazhatjuk, vagy félig olvasztott csokoládéba márthatjuk.