Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab fokhagyma
4 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 pohár natúr joghurt
8 darab csirkecomb

Leírás

A kifilézett combokat sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, majd ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de legjobb, ha hagyjuk állni benne, kb. 1 órát. A combokat tepsire tesszük és kevés olajat csorgatunk rájuk. 220 fokon, kb. 50 perc alatt, ropogósra sütjük. Köretnek püré és saláta dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4