Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tehéntúrót villával (vagy szitán) áttöröm. A tojássárgákat habosra keverem a vaj felével és a porcukorral, majd a túrót is hozzáadom. Beleöntöm a narancslét, a reszelt narancshéjjal, a sóval fűszerezem és hozzákeverem a búzadarát. 10 percnyi várakozás után, óvatosan beleforgatom a tojásfehérjékből vert kemény habot. A vajas tésztát kinyújtom, lisztezett deszkán és ráhalmozom a tölteléket. Végeit visszahajtva, feltekerem. Ezután a tetejüket bekenem, kevés olvasztott vajjal. Előmelegített, forró sütőben, közepes lángon, pirosra sütöm. Csak akkor vágom fel, ha már teljesen kihűlt.