Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos sertéssült

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl félszáraz fehérbor
3 dl narancslé
3 szál friss rozmaring
6 darab narancs
1 kg sertéskaraj

Leírás

A megmosott húst, 5 cm-enként vagdaljuk be. Mindegyik zsebbe dugjunk 1 narancs karikát, majd tegyük egy tepsibe. Öntsük alá a narancslevet és a bort, rakjuk mellé a rozmaringot is. Sózzuk, borsozzuk meg, és alufóliával lefedve, süssük egy órán át, a 190 fokos sütőben. Ha elég puha, vegyük le róla a fóliát, és süssük pirosra a húst, közben locsolgatva a levével. A szaftot szűrjük le, és forraljuk be. Tálaláskor öntsük a húsra. Burgonyapürével, vagy hagymás tört burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4