Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos párolt kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
5 dkg vaj
1 késhegynyi őrölt fekete bors
1 dl száraz fehérbor
8 dl narancslé
2 darab narancs
4 darab kacsacomb
2 dl barna mártás

Leírás

A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm. Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom. Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom. Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással. Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4