Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos párolt kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
5 dkg vaj
1 késhegynyi őrölt fekete bors
1 dl száraz fehérbor
8 dl narancslé
2 darab narancs
4 darab kacsacomb
2 dl barna mártás

Leírás

A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm. Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom. Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom. Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással. Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 8ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 8ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 8ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.19.
Rendelj most
3n 8ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4