Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos marhahús

Hozzávalók

500 g marhalábszár
1 darab narancs
2 gerezd fokhagyma
1 darab friss gyömbér
250 ml húsleves alaplé
2 kanál szójaszósz
2 kanál narancslé
1 kanál narancslekvár
1 darab chili paprika
1 darab egész szegfűszeg

Elkészítés

1

Vágjuk a húst kisebb darabokra és forró olajban süssük meg mindkét oldalát.

2

Adjuk hozzá a gyömbért és az apróra vágott fokhagymát, ezeket is süssük meg.

3

Öntsük hozzá a szójaszószt, tegyük bele a szegfűszeget, majd süssük tovább az egészet.

4

Adjuk hozzá a narancslekvárt, a levesalapot (vagy vizet), főzzük fel, végül hagyjuk hűlni pár percig.

5

Adjuk hozzá a narancsot, keverjük el alaposan.

6

Tálaljuk rizzsel vagy tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4