Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját, a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott narancshúst, az összevágott, kandírozott narancshéjat, meg a reszelt narancshéjat. Apránként belekeverjük, a sütőporral elkevert lisztet és az olvasztott vajat. Ha túl sűrű lenne, kevés tejjel hígítjuk. A tojásfehérjéből, egy csipet só hozzáadásával, kemény habot verünk és óvatosan a masszához keverjük. Kivajazott, kilisztezett formába (kis kuglóf) töltjük, majd előmelegített sütőben, előbb 5 percig 200 fokon, majd a hőmérsékletet 170-180 fokra csökkentve, tűpróbáig sütjük. Még forrón, tálra borítjuk.