Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
30 dkg kristálycukor
3 dkg zselatin
5 darab narancs

Leírás

A narancsokat alaposan megmossuk, lereszelt héjukat 1 órára, 1 l vízbe áztatjuk, majd leszűrjük. A héjat cukron átfuttatjuk, egy serpenyőben és rakunk bele 1 db narancsnak a felkockázott húsát. Az immáron sárgás vizet, a cukorral és a narancsok kifacsart levével együtt, felforraljuk. Ekkor hozzákeverjük a fél pohár vízzel elkevert zselatint (először kézi habverővel, majd fakanállal). Szinte azonnal besűrűsödik! Ezután, további 10 percig, folyamatosan kevergetve főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4