Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst megmossuk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük. A vaníliát kettévágjuk. A vajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a rizst. Hozzáadjuk a gyömbért, felöntjük a narancslével és beledobjuk a vaníliát. Felforraljuk és fedő alatt, alkalmanként megkeverve, kb. 20 percig főzzük. A húsz perc letelte után, a cukrot a rizshez keverjük és további 20 percig főzzük. Ha túl száraz lenne a rizottó, öntsünk hozzá kevés vizet. A főzés végén belekeverjük a tejszínt. A narancsokat kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk (fehér héjukat is levágjuk), a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst és a levét felfogjuk. A húst, a levét, a mandulát a rizshez keverjük. Tejszínnel tálaljuk.