Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A palacsintához az élesztőt feloldjuk a langyos tejben, majd a többi hozzávalóval csomómentesre keverjük (ha túl sűrű a tészta, adunk még hozzá vizet), 10 percet pihentetjük, majd sütjük. A töltelékhez a cukrot és a narancshéjat összekeverjük a dióval, a tejet felforraljuk, majd a diós keverékre öntjük. Ezután hozzáadjuk a rumot és a tejszínt. A mártáshoz a hozzávalókat összeolvasztjuk, majd 1 percig forraljuk. Megtöltjük a palacsintákat, háromszögre hajtjuk őket, és a mártással meglocsolva, forrón tálaljuk.