Hozzávalók

8 dkg kristálycukor
3 dl tejszín
½ csomag zselatin (5 g)
1 darab narancs
1 dl narancslikőr

Leírás

A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint, beáztatjuk 2 evőkanál vízbe és 10 percig állni hagyjuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, kifilézzük, azaz a húst kivájjuk a hártyák közül. A lecsepegő levet felfogjuk. A zselatinhoz keverjük a narancslevet, a narancslikőrt, majd felforraljuk. Hagyjuk kissé kihűlni. A tojássárgákat a cukorral, habosra keverjük. Beledolgozzuk a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és a masszába forgatjuk. A krémet négy kehelybe szétosztjuk és 2-3 órára, betesszük a hűtőbe. A narancsfilékkel díszítve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4