Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1 kisebb narancs héját csíkokra vágjuk, majd egy kicsi edénybe belerakjuk és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Addig főzzük, míg a víz el nem tűnik. Megpucoljuk a narancsokat és kockákra vágjuk. A narancsot, a cukrot, a zselésítőt, a szörpöt, a vaníliát, a fahéjat, a szegfűszeget és a narancs héját, egy nagyon magas falú edénybe rakjuk. Felforraljuk és 5 percig főzzük, majd kanállal a szegfűszeget (a fahéjat, a vaníliarudat és a szegfűszeget) kiszedjük. Ha a narancs nem akar szétfőni, összeturmixolhatjuk. Egy kicsi vízzel töltött tepsibe, üvegeket teszünk, majd a gázon melegítjük (ez azért kell, hogy a melegtől ne törjön szét az üveg). Ezekbe beleszedjük a lekvárt, majd rátesszük a tetőket. Pár percre, fejre fordítjuk őket. Dunsztba tesszük és 1 napig benne hagyjuk