Hozzávalók

1 darab tojás
50 dkg finomliszt
2 dl tej
3 kanál kristálycukor
10 dkg trappista sajt
2 dl étolaj
1 darab citrom
3 kanál tejföl
20 dkg mascarpone
1 késhegynyi szódabikarbóna
10 dkg müzli

Leírás

A tojást felütjük egy pyrexes keverőtálba és hozzáadjuk a tejfölt, mascarponét, reszelt edami sajtot és simára keverjük. Hozzáadjuk a müzlit, lisztet, szódabikarbónát, majd összedolgozzuk, fánktészta állagúra. A pyrex Slowcook edényben olajat melegítünk és kisütjük benne a fánkot. Gyümölcslekvárral, vagy fagyival isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4