Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab kígyóuborka
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
2 darab sárgarépa
½ kg csirkemell (filé)
10 dkg mustár
1 pohár tejföl (20%-os)
3 levél zsálya
40 dkg penne

Leírás

A tésztát kifőzzük és lehűtjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk és megpirítjuk a répával együtt. Fűszerezzük és mustárral nyakon öntjük. A majonézt és a tejfölt kikeverjük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát. Belerakjuk a kihűlt tésztát és beleforgatjuk a mustáros csirkeragut.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4