Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
3 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykacomb

Leírás

A pulykahúst vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, és fedő alatt pároljuk meg. Ha már majdnem puha, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, és keverjük bele a mustárt. Forraljuk át, és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4