Receptek Levesek Mustáros padlizsán krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
2 kanál citromlé
1 dl száraz fehérbor
3 darab padlizsán
1 l húsleves alaplé
1 csipet citromfű
1 csipet friss bazsalikom

Leírás

A padlizsánt forró sütőben, kb. 20 percig sütjük. Héját lehúzzuk, a tejjel összeturmixoljuk. Elkeverjük a húslevessel és felforraljuk. Sóval, borssal, préselt fokhagymával, finomra vágott citromfűvel, bazsalikommal, citromlével ízesítjük. A tejszínnel és borral finoman elkeverjük, majd langyosan, csészékben tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4