Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros-gombás csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított bazsalikom
50 dkg csirkemáj
1 csomag fusilli
30 dkg csiperkegomba
1 csipet oregánó
2 dl főzőtejszín

Leírás

A hagymát vékonyra felszeleteljük, a gombát összevágjuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a májat és addig kevergetjük, míg megfehéredik a máj. Rátesszük a gombát, ráöntjük a tejfölben elkevert mustárt és a tejszínt. Borsozzuk és lefedve, 10-15 percig pároljuk. Csak a tányéron sózhatjuk, de a só nélkül is ízletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4