Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
6 kanál mustár
80 dkg csirkecomb

Leírás

Forró olajban, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a húst, 3 percig pirítjuk, és sóval, borssal, mustárral ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje, majd fedő alatt, puhára főzzük. Ha a hús puha, lisztes habarással sűrítjük. Kivesszük a húst, és alaposan leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk, majd a mártást rászűrjük a húsra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4