Receptek Főételek Húsos ételek Mozzarellával, bazsalikommal és pradicsommal töltött csirkemell

Hozzávalók

2 darab csirkemell (csontozott)
10 szelet mozzarella
6 darab koktélparadicsom
2 tk provence-i fűszerkeverék
2 kanál olívaolaj
friss bazsalikom
őrölt fekete bors
víz

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tisztítsuk meg a csirkét, majd egy éles késsel vágjuk be körülbelül a háromnegyedéig.

2

Szeleteljük fel a mozzarellát és vágjuk ketté a paradicsomokat.

3

Kenjük meg a húst olajjal, majd minden bevágást töltsünk meg mozzarellával, paradicsommal és bazsalikommal attól függően, mennyi csirkét használunk fel, illetve mekkorák a bevágások a húson.

4

Sózzuk, fűszerezzük.

5

Tegyük a csirkét egy tepsire, adjunk hozzá egy kis fizet vagy kenyeret és süssük kb 30 percig, méretétől függően.

6

Tipp: Tálaljuk borsóval, répával és vajban sült burgonyával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4