Hozzávalók

20 dkg porcukor
5 dkg kakaópor
2 kanál rum
20 dkg dió
10 dkg csokoládé
1 kanál baracklekvár

Leírás

A diót, a cukrot, kakaót, a csokoládét, a lekvárt, a rumot és a tojásfehérjét alaposan összedolgozzuk (én gyúrni szoktam). Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk belőle. Mindegyik közepébe, egy-egy szem meggyet igazítunk, kristálycukorba, kakaóba, kókuszreszelékbe, vagy csokoládédarába hempergetjük. Ezután mignonpapírba helyezve, levegős helyen szikkadni hagyjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4