Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
40 dkg felkockázott pulykamellet, 2 marék hagymát, 2 jó nagy csipet morzsolt oreganót, ízlés szerint ételízesítőt, borsot és 1 kanál olívaolajat összekeverünk, és felöntjük borral, hogy a húst ellepje. Ezután egy éjjelen át, pácoljuk a hűtőben. A serpenyőt melegítsük fel. Mikor jó forró a serpenyő, beletesszük a húst, hozzá csipet kakukkfüvet, borsot, sót. Amikor a hús jól megpirult, mehet hozzá az apróra vágott chili és a darált mogyoró. Ezután már csak meg kell várni, hogy jól összefőljenek az ízek és a kellő sűrűséget elérjük, majd tejszínnel dúsítani.