Hozzávalók

6 darab tojás (tészta)
4 kanál finomliszt (tészta)
1 csomag sütőpor (tészta)
1 dl étolaj (tészta)
20 dkg porcukor
4 kanál kristálycukor (tészta)
25 dkg margarin
25 dkg tehéntúró
7 dl narancslé (szénsavas mirinda)
2 csomag vaníliás pudingpor (vaníliás hidegen keverhető)

Leírás

A hozzávalókból téglalap alakú tésztát sütünk, sütőpapírral kibélelt tepsiben. A krémhez valókat habosra keverjük és a kihűlt tésztára kenjük. A narancsmázhoz valókat összefőzzük. Mikor langyosra hűlt, a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4