Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztből, tojásból, egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd langyos víz felett leszűrjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a Milánói alapot, és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel. A paradicsomot karikára vágjuk, rárakjuk az utolsó rétegre, és a tetejére szórjuk a reszelt sajtot. Forró sütőben csak addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Tálaláskor olívabogyóval és zsályával díszíthetjük.