Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tészta: 1/2kg liszt, 5dkg vaj, 15dkg porcukor, 4 evőkanál olvasztott méz, 4 evőkanál tejföl, 2 egész tojás. - Ezeket összegyúrjuk, 4 felé vágjuk és négy lapot sütünk belőle. Figyelni kell sütésnél mert hamar megsül (max. 5 perc) Krém: 1/2kg tej, 3 tojás sárgája, 4 kanál liszt, 1 csomag vaníliás cukor - Krémet főzünk belőle. Sütés után a lapokat felsorakoztatjuk egy tálcán vagy tepsiben úgy hogy tésztalap rá egy kis krém,majd tésztalap aztán egy kis barack lekvár,majd megint tésztalap és krém, majd végül megint tésztalap. Erre öntjük majd rá a mázat. Hűtést igényel hogy megfagyjon a máz és hogy ne romoljon meg benne a főzött krém. Máz: 16dkg porcukor, 4 kanál tej, 4dkg kakaó,5-10dkg vaj.