Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A margarint a mézzel, a cukorral és a fűszerekkel felfőzzük. Hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a tojást, és a szódabikarbónával elkevert lisztet, majd összegyúrjuk. A tésztának hűvös helyen, néhány órát, vagy akár egy éjszakát is pihennie kell. Lisztes deszkán kinyújtjuk, apró süteményhez 1-1,5 mm-re, nagyobbakhoz 2 mm vastagra. Karácsonyi formákkal kiszaggatjuk. 175-200 fokon sütjük (5-10 percig). Óvatos megemelés után, a tepsiben hagyjuk kihűlni. Cukormázzal díszíthetjük. Megjegyzés: Hetekig eláll, egyre finomabb lesz.